Doorgaan naar hoofdcontent

Aflevering 4 ‘Battles in de Mortal Realms’ met Joep van Nood

Hoe speel je toffe battles in de Mortal Realms van Age of Sigmar? Dat is de centrale vraag van deze aflevering van Chillhammer. Samen met Joep – Age of Sigmar fanaat van het eerste uur – worden de 2016 & 2017 edities van het General's Handbook doorlopen op zoek naar handvatten voor het spelen van de meest epische Age of Sigmar battles. Ook delen we onze eigen ervaringen voor het spelen van de meest legendarische potjes Warhammer en blikken we vooruit op de onheilspellende Malign Portents…


Of het nu gaat om een ontspannen potje Warhammer op zondagmiddag of de finale van een groot toernooi: niets is zo belangrijk als het uitzetten van een tof scenario. Wat zijn de meest handzame battleplans? Welke terreinregels zijn absoluut het gebruiken waard? Waarom is het spelen van Triumph & Treachery voor iedereen interessant en hoe organiseer je een epische campaign? Dit en meer hoor je in deze aflevering van Chillhammer.


Stapsgewijs worden diverse ‘smaken’ voor het organiseren van een battle doorlopen, oplopend van de ideale pick-up game tot een weekend vullende megabattle! Ook komen de huidige projecten van Joep aan bod. Benieuwd naar de plaatjes? Check hier zijn meest recente projecten!

Veel plezier met luisteren & check voor je begint even onderstaand moment met daarin de meest epische diceroll ooit :)


P.S. Heb jij zin in een middagje warhammer-praat in de Chillhammer-studio? Stuur een mailtje en nodig jezelf uit!
Reacties

  1. Leuk, relaxed & informatief

    Zo'n vrij bewegend monster of ghouls als derde partij op het veld is wel cool.

    In het begin m.b.t. de overgang van classic naar AoS worden The End Times helemaal niet genoemd, had best gepast.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Aflevering 10 'Age of Sigmar is dead, long live Age of Sigmar' met Joep & Jeffrey

Feest in de Chillhammerstudio, de podcast is namelijk alweer 10 aflevering oud! In deze feestelijke aflevering wordt samen met Joep & Jeffrey kritisch, nostalgisch maar vooral vol enthousiasme teruggekeken op de eerste editie van Warhammer Age of Sigmar. Hoe hebben wij de launch van dit spelsysteem ervaren en welke uitbreidingen vormden de hoogtepunten? Wat waren hun favoriete AoS-projecten van de eerste editie?

Na deze ‘herdenkingsdienst’ voor de eerste versie van Age of Sigmar wordt er natuurlijk uitgebreid stilgestaan bij de aanstaande nieuwe editie. Wat verwachten we van de Soul Wars? Welke facties gaan er sowieso nog bijkomen? Hoe gaaf is de Malign Sorcery expansion?

Dit en meer in deze tiende aflevering van Chillhammer de podcast. Veel plezier met luisteren!

Tips:
Check hier Bloodstorm: een Age of Sigmar toernooi in Nederland.
Lees hier meer over de nieuwe editie van Age of Sigmar.
Bewonder de meest recente hobby-projecten van Joep&Jeffrey.
Word lid van de Shadespire gaming…

Aflevering 11 ‘Forging the Narrative’ met Niek

Thematische legers; voor de één een absolute must, voor de ander een onmogelijk project. In deze aflevering van Chillhammer ga ik samen met Niek op onderzoek uit. Immers, is het maken van een zgn. themed-army écht zo ingewikkeld als het klinkt? Daarnaast houdt Chillhammer een ludieke winactie voor haar eerste 1000 luisteraars. Wil jij meedoen? Luister dan minstens het eerste deel en maak kans op het nieuw te verschijnen Black Library boek: Callis & Toll – The Silver Shard!


Waar haal je inspiratie vandaan voor een thematisch leger? Welke simpele stappen kunnen zelfs het meest gestandaardiseerde hobby-project opwaarderen tot een absoluut narrative pareltje? Wat maakt de Free City generator van Games-Workshop tot een geweldig hulpmiddel? Hobby-vlinder Niek neemt ons mee in zijn stappenplan voor het opzetten van zijn zeer thematische regels. Hoe gaat hij om met de bestaande narrative van Warhammer Age of Sigmar of 40.000? En op welke manier presenteert hij de verhalen achter zijn lege…

Aflevering 9 'Top 10 Heroes in 40K' met Karol Gajda

Lang, lang geleden (waarschijnlijk tijdens de zgn 'Dark Ages') werd er in een Chillhammer-aflevering de belofte gedaan een top 10 helden uit Warhammer 40.000 te geven. Vandaag is het eindelijk zo ver: Loremaster Karol is aangeschoven om zijn ultieme goedzakken uit het Grimdark Universe van 40K te presenteren.

Daarnaast wordt er kort, maar vol enthousiasme stilgestaan bij de naderende release van Age of Sigmar 2 én bespreken we kort een lopende map-campaign uit onze eigen gamingclub voor Warhammer 40.000 en onze meest recente hobbyprojecten!

Kortom, genoeg chillhammer-chillness voor een goede paintsessie. Veel plezier met luisteren!
P.S. Zelf een bijdrage leveren aan Chillhammer? Neem contact op!


Andere podcast & video tips:

The Honest Wargamer - Megavette content over zowel Age of Sigmar als competitive 40K. De host werkte tot voor kort bij Warhammer TV en heeft hierdoor uitermate interessante inzichten!

Youtube kanaal van de Rotterdam White Scars - Battle-reports & pain…