Doorgaan naar hoofdcontent

Aflevering 4 ‘Battles in de Mortal Realms’ met Joep van Nood

Hoe speel je toffe battles in de Mortal Realms van Age of Sigmar? Dat is de centrale vraag van deze aflevering van Chillhammer. Samen met Joep – Age of Sigmar fanaat van het eerste uur – worden de 2016 & 2017 edities van het General's Handbook doorlopen op zoek naar handvatten voor het spelen van de meest epische Age of Sigmar battles. Ook delen we onze eigen ervaringen voor het spelen van de meest legendarische potjes Warhammer en blikken we vooruit op de onheilspellende Malign Portents…


Of het nu gaat om een ontspannen potje Warhammer op zondagmiddag of de finale van een groot toernooi: niets is zo belangrijk als het uitzetten van een tof scenario. Wat zijn de meest handzame battleplans? Welke terreinregels zijn absoluut het gebruiken waard? Waarom is het spelen van Triumph & Treachery voor iedereen interessant en hoe organiseer je een epische campaign? Dit en meer hoor je in deze aflevering van Chillhammer.


Stapsgewijs worden diverse ‘smaken’ voor het organiseren van een battle doorlopen, oplopend van de ideale pick-up game tot een weekend vullende megabattle! Ook komen de huidige projecten van Joep aan bod. Benieuwd naar de plaatjes? Check hier zijn meest recente projecten!

Veel plezier met luisteren & check voor je begint even onderstaand moment met daarin de meest epische diceroll ooit :)


P.S. Heb jij zin in een middagje warhammer-praat in de Chillhammer-studio? Stuur een mailtje en nodig jezelf uit!
Reacties

  1. Leuk, relaxed & informatief

    Zo'n vrij bewegend monster of ghouls als derde partij op het veld is wel cool.

    In het begin m.b.t. de overgang van classic naar AoS worden The End Times helemaal niet genoemd, had best gepast.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Aflevering 10 'Age of Sigmar is dead, long live Age of Sigmar' met Joep & Jeffrey

Feest in de Chillhammerstudio, de podcast is namelijk alweer 10 aflevering oud! In deze feestelijke aflevering wordt samen met Joep & Jeffrey kritisch, nostalgisch maar vooral vol enthousiasme teruggekeken op de eerste editie van Warhammer Age of Sigmar. Hoe hebben wij de launch van dit spelsysteem ervaren en welke uitbreidingen vormden de hoogtepunten? Wat waren hun favoriete AoS-projecten van de eerste editie?

Na deze ‘herdenkingsdienst’ voor de eerste versie van Age of Sigmar wordt er natuurlijk uitgebreid stilgestaan bij de aanstaande nieuwe editie. Wat verwachten we van de Soul Wars? Welke facties gaan er sowieso nog bijkomen? Hoe gaaf is de Malign Sorcery expansion?

Dit en meer in deze tiende aflevering van Chillhammer de podcast. Veel plezier met luisteren!

Tips:
Check hier Bloodstorm: een Age of Sigmar toernooi in Nederland.
Lees hier meer over de nieuwe editie van Age of Sigmar.
Bewonder de meest recente hobby-projecten van Joep&Jeffrey.
Word lid van de Shadespire gaming…

Aflevering 8 ‘Legions of Nagash & Malign Portents' met Joep van Nood & Martijn Vermeulen

2018 wordt het jaar van de Grand Alliance Death!’ In deze aflevering van Chillhammer maken we de tussentijdse balans op. Hoe bevalt de nieuwe Battletome: Legions of Nagash? Welke rol speelt de Death Alliance op dit moment in de grand-narrative van Age of Sigmar? Wat maakt de Malign Portents regelset zo gaaf en waar kijken we reikhalzend naar uit op basis van de Adepticon Studio Preview? Dit en meer in deze nieuwe aflevering van Chillhammer!

Te gast zijn Martijn & Joep: beide zeer ervaren Death-spelers met immense verzamelingen aan skellies, zombies en vampieren. We bespreken onder andere hun gevoel bij het spelen van Death en de narrative achter hun legers. Ook geven ze een aantal tactische tips voor op basis van de nieuwe Battletome.

Tot slot wordt ook een blik geworpen op de Malign Portents regelset. Hoe kun je deze regels het beste inpassen? Waarom is het een interessante toevoeging en wat zegt dit voor de toekomst van Age of Sigmar?

Veel plezier met luisteren!

P.S. Zelf een to…